Specialist in opslag
en recycling

Van magazijncontainer voor tijdelijke opslag,
tot containers voor diverse afvalstromen.

Neem contact op !

Scheiding
van diverse
afvalstromen?

Jos van Happen Containers weet hier wel raad mee…

Informeer hier !

Containers, recycling en transport

Bij Jos van Happen Containers zijn we gespecialiseerd in het inzamelen van diverse afvalstromen. Verkoop van zand en grind, het uitvoeren van transportwerkzaamheden en het verhuren van containers. Deze containers hebben een inhoud van 2 t/m 40 m3.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij dragen zorg voor een spoedige levering en bieden u een passende oplossing voor uw afvalprobleem. Jos van Happen Containers voor bedrijven, particulieren en gemeentelijke overheden, zoals bijvoorbeeld de gemeente Geldrop-Mierlo.

Recycling
Jos van Happen Containers beschikt over een eigen overslag, gevestigd aan de Industrieweg 18 te Mierlo. Hier kunnen alle partijen diverse afvalstromen komen storten, zowel bedrijven als particulieren.
Een ideale manier om afval af te voeren vanaf uw eigen locatie is door middel van een bij ons gehuurde container. Wij komen deze container tegen afgesproken tarief en op gewenst tijdstip bij u plaatsen en later weer ophalen.

Containers van 2 m3 t/m 12 m3 kunnen wij u aanbieden voor het afvoeren van alle diverse afvalstromen, zoals puin, groen, grond, hout en bouw- en sloopafval. Grotere containers van 20 m3, 30 m3 en 40 m3 worden voornamelijk gebruikt voor de afvoer van slechts enkele afvalstromen, waaronder huisraad, groen, hout en bouw- en sloopafval.

Opslag
Een magazijncontainer kunt u gebruiken als tijdelijke opslag van bijvoorbeeld bouwmaterialen op iedere gewenste locatie, maar kan ook gebruikt worden om diverse materialen zowel water- als winddicht te vervoeren. Met een inboedelcontainer geven wij u de mogelijkheid tijdelijk uw inboedel op te slaan.

Neem voor een offerte contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op telefoonnummer 0492-662430.

 

Jos van Happen Containers Industrieweg 18 5731 HR  Mierlo

KvK nr. 68427247
BTW nr. NL857436193B01
Tel. 0492-662430
Privacyverklaring

Email: info@josvanhappencontainers.nl
Bel ons: 0492-662430
WhatsApp: +31633050549 (link is mobile only)
Webmaster: webmaster@dmds-web.nl